MAKTABGACHA YOSHDAGI ESHITISHDA NUQSONI BO'LGAN KATTA GURUHLARIDA AXLOQIY FAZILATLARNI PEDAGOGIK JIHATDAN TARBIYALASH SHAKLLARI - Shahobiddinova Malika (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya:  Ushbu  maqolada  maktabgacha  yoshdagi  eshitishda  nuqsoni bo‘lgan  katta  guruh  tarbiyalanuvchilarida  axloqiy  fazilatlarni  pedagogik  jihatdan tarbiyalash  shakllari  yoritilgan.  Tadqiqotda  maxsus  maktabgacha  ta’lim muassasalarida axloqiy tarbiyani tashkil etishning mazmuni, shakl va usullari tahlil qilinadi.  Shuningdek,  eshitishida  nuqsoni  bo‘lgan  bolalarda  ijtimoiy  xulq-atvor, muloqot  madaniyati  va  ijobiy  axloqiy  sifatlarni  shakllantirishda  pedagogning  o‘rni hamda maxsus yondashuvlarning ahamiyati asoslab berilgan.