NOGIRONLIGI BOR SHAXSLARNI IJTIMOIY QO‘LLAB- QUVVATLASHNING ZAMONAVIY YO‘NALISHLARI - Ikromova Saodat Otabek qizi, (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya:  Mazkur  maqolada  nogironligi  bor  shaxslarni  ijtimoiy  qoʻllab-quvvatlashning zamonaviy yoʻnalishlari, huquqiy asoslari, ijtimoiy xizmatlar tizimi, taʼlim va bandlik masalalari, shuningdek, raqamli texnologiyalarning ushbu sohadagi oʻrni ilmiy-nazariy jihatdan tahlil qilinadi.