DIDAKTIKA - Xodjaniyazova Zilola (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya:  Mazkur  maqolada  didaktika  fanining  mazmun-mohiyati, pedagogika tizimidagi o‘rni hamda ta’lim jarayonini tashkil etishdagi ahamiyati keng yoritilgan.  Didaktikaning  predmeti,  vazifalari,  asosiy  tushunchalari  va  tamoyillari atroflicha  tahlil  qilingan.  Shuningdek,  zamonaviy  ta’lim  tizimida  didaktikaning rivojlanish yo‘nalishlari va ta’lim sifatini oshirishdagi roli ochib berilgan.