AKADEMIK LITSEY O‘QUVCHILARIDA GRAMMATIK BILIM VA KO‘NIKMALARNI RIVOJLANTIRISH YO‘LLARI - Choriyeva Durdona Anvarovna,; Xasanboyeva Mashhura Vahob qizi, (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya:  Mazkur  maqolada  Akademik  litsey  o‘quvchilarida  grammatik kompetensiyani rivojlantirish til ta’limining muhim vazifalari, o‘quvchilarning og‘zaki va yozma nutqini to‘g‘ri, ravon hamda mantiqiy shakllantirish haqida fikr-mulohazalar yuritiladi.