BOLALARNI KASBGA YO‘NALTIRISHGA QARATILGAN MASHG‘ULOTLARNI YANADA SAMARALI TASHKIL ETISH - Karimova Iroda Muhammadovna, (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya:  Ushbu  maqolada  maktabgacha  ta’lim  tashkilotlarida tarbiyalanuvchilarni kasbga yo‘naltirishga qaratilgan mashg‘ulotlarni yanada samarali tashkil  etish  masalalari  yoritib  berilgan.  Xususan,  MTT  direktor  o‘rinbosarining ta’limiy jarayonni rejalashtirish, muvofiqlashtirish va nazorat qilishdagi roli, kasbga yo‘naltiruvchi  mashg‘ulotlarni  metodik  jihatdan  takomillashtirish  yo‘llari  tahlil qilingan.