MAKTABGACHA TA’LIM TASHKILOTI DIREKTOR O‘RINBOSARLARIDA AXLOQIY-MA’NAVIY SIFATLARNI SHAKLLANTIRISH YO‘LLARI - Mirzabaeva Lazzetxan Dauletbaevna (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya Ushbu  maqolada  maktabgacha  ta’lim  tashkiloti  direktor  o‘rinbosarlarida axloqiy-ma’naviy  sifatlarni  shakllantirishning  dolzarbligi  va  ahamiyati  yoritilgan. Unda rahbar o‘rinbosarlarning halollik, adolat, mas’uliyat, insonparvarlik, pedagogik etika, nutq madaniyati kabi muhim fazilatlarini rivojlantirish yo‘llari tahlil qilinadi.