JAMOAT XAVFSIZLIGINI TA’MINLASHDA HARBIY INFRATUZILMASINI RIVOJLANTIRI ISTIQBOLLARI - Ziyayev Jahongir Nurulaevich, (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA  Ushbu maqolada jamoat xavfsizligini ta’minlashda harbiy infratuzilmaning  o‘rni  va  uni  rivojlantirish  istiqbollari  tahlil  qilinadi.  Zamonaviy tahdidlar  sharoitida  harbiy  infratuzilmani  takomillashtirish,  uning  moddiy-texnik bazasini  mustahkamlash  hamda  fuqarolar  xavfsizligini  ta’minlashdagi  ahamiyati yoritib beriladi. Shuningdek, harbiy va fuqarolik tuzilmalari o‘rtasidagi hamkorlikni rivojlantirish masalalariga alohida e’tibor qaratiladi.