GURUHIY TRENINGLARNING USLUBIY MUOMOLARI - Akbaraliyeva A.T,; Abirqulova Shahnoza Mahmudjon qizi, (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Mazkur maqolada zamonaviy psixologik treninglarni tashkil etish va o‘tkazish jarayonida uchraydigan asosiy uslubiy muammolar tahlil qilinadi. Trening samaradorligiga ta’sir etuvchi omillar, jumladan, maqsad va vazifalarning noaniqligi, ishtirokchilar  tarkibining  geterogenligi,  metod  va  texnikalarni  tanlashdagi  xatolar hamda trenerning kasbiy tayyorgarligi masalalari yoritiladi. Shuningdek, psixologik treningning  ilmiy  asoslangan  bosqichlari  va  uslubiy  muammolarni  bartaraf  etish yo‘llari asoslab beriladi.