SEN QADRLISAN!!! - XUDOYNAZAROVA ZARINA SUBXONOVNA (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Muallif ushbu maqola orqali hozirgi kunda insonlar orasida ruhiy tushkunlikka  tushish  xolatlarida  ularga  hayotda  yashash  uchun  motivatsiya  berish tushunchasi xaqida yoritib o`tgan. Maqolada psixologiyada motivatsiya va motivlarni o‘rganish  metodlari  tahlil  etilib,  ilmiy  va  nazariy  taklif,  tavsiyalar  ishlib  chiqilgan. Bundan  tashqari  muallif  o`z  faoliyatida  qo`llagan  naytijaviyligi  yuqori  bo`lgan psixologik treningni xam yoritib o`tgan.