YANGI ADABIYOT DARSLIKLARIDAGI BERILGAN TOPSHIRIQLARNING AHAMIYATI - Rizaqulova Barchinoy Ziyodulla qizi, (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Yangi adabiyot darsliklaridagi berilgan topshiriqlarning ahamiyati mazkur sohada ta’lim sifatini oshirish, o‘quvchilarning savodxonligi va kitob o‘qishga muhabbatini  shakllantirishda  nihoyatda  muhim  rol  o‘ynaydi.  Darsliklarda  berilgan topshiriqlar  o‘quvchilarning  nafaqat  nazariy  bilimlarini,  balki  ijodkorlik,  mustaqil fikrlash hamda har bir asar mohiyatini chuqur anglash ko‘nikmalarini rivojlantirishga xizmat qiladi.