JISMONIY TARBIYA DARSLARIDA PEDAGOGIK NAZORAT: PEDAGOGIK TAHLIL, XRONOMETRAJ, PULSOMETRIYA O‘TKAZISH USLUBIYOTI - Sodiqov Elbek Ne’matillo o‘g‘li, (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya:  Maqolada  jismoniy  tarbiya  darslarida  pedagogik  nazoratning zamonaviy usullari, xususan pedagogik tahlil, xronometraj va pulsometriya metodlari keng  yoritilgan.  Tadqiqot  davomida  har  bir  usulning  pedagogik  ahamiyati,  amaliy qo‘llanilishi  va  natijalarni  baholash  usullari  tahlil  qilingan.  Shuningdek,  jismoniy tarbiya  mashg‘ulotlarining  samaradorligini  oshirish  uchun  pedagogik  nazorat vositalarini tanlash va moslashtirish tavsiyalari berilgan.