XORAZM TILSHUNOSLIK ILMIY MAKTABI XUSUSIDA - Razzakova Navbahor (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya. Ushbu maqolada ilmiy maktab tushunchasi, ilmiy maktablarning shakllanish  mezonlari,  mamlakatimizda  ilmiy  maktablar  faoliyatiga  va  ularni rivojlantirishga qaratilgan e’tibor, xususan Xorazm tilshunoslik maktabi shakllanishi va faoliyati  haqida so‘z brogan