MAKTABLARDAGI IJTIMOIY-PSIXOLOGIK MUAMMOLAR VA ULARNI BARTARAF ETISH YO`LLARI - SHERMATOVA NARGIZAXON NASIBJONOVNA, (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya:  Ushbu  maqolada  ijtimoiy-psixologik  muammolar,  giperaktiv bolalar bilan ishlash, ota-onalarga tavsiyalar, chapaqaylik haqida ma’lumot berilgan.