MATEMATIKA DARSLARIDA SINGAPUR METODIKASINI QO‘LLASHNING DIDAKTIK ASOSLARI VA SAMARADORLIGI - Turdiyev Rustam Tojiyevich, (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya:  Ushbu  tezisda  dunyoda  matematik  savodxonlik  bo‘yicha  eng yuqori  natijalarni  ko‘rsatib  kelayotgan  Singapur  metodikasining  o‘ziga  xos xususiyatlari  tahlil  qilinadi.  CPA  (Jismoniy-Tasviriy-Abstrakt)  yondashuvi,  blok-modellashtirish  va  spiralsimon  o‘quv  dasturining  o‘quvchilar  mantiqiy  tafakkurini rivojlantirishdagi o‘rni yoritilgan.