ITALIYA MUSIQA SAN’ATINING TARIXIY RIVOJI - Ro‘ziyeva Munisa G‘anijon qizi; Nuraliyeva Zuhra Anvarovna (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya:  Ushbu  ilmiy  maqola  Italiya  musiqa  san’atining  shakllanish  va rivojlanish  bosqichlarini,  uning  Yevropa  va  jahon  musiqa  madaniyatiga  qo‘shgan hissasini  tahlil  qilishga  bag‘ishlangan.  Maqola  musiqashunoslik  va  san’atshunoslik yo‘nalishida ta’lim olayotgan talabalar uchun foydali manba bo‘lib xizmat qiladi.