MAVZU:FAVQULOTDA VAZIYATLARDA ODAM CHO`KKANDA BIRINCHI TIBBIY YORDAM. - OYGUL RASULOVA NURMAXAMMAD QIZI. (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya:  Ushbu  maqolada  favqulotda  vaziyatlarda  odam  cho`kkanda birinchi tibbiy yordam ko`rsatish,bemorni og`ir axvoldan saqlab qolish,unga birinchi tibbiy  yordam  ko`rsatish,jabirlanuvchi  hayoti  saqlab  qolishga  va  bunday  holatlarda qanday xarakat qilish kerakligi haqida so`z boradi.