OVOZ ILMI (FONETIKA)NING QIROAT ILMI BILAN BOG‘LIQLIGI - Rahmatov Iqboljon Izzatullo o‘g’li (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya:  maqolada  Qur’on  tilovati  ilmida  tovush,  uning  xususiyatlari, fonetik ahamiyati va bog’liqlik jihatlari keng tahlil qilinadi.