TA'LIM JARAYONIDA VIRTUAL EKSPERIMENTLARNI QO'LLASH ORQALI TALABALARNI DIDAKTIK KOMPITENTIYASINI OSHIRISH - A.M.Negmatova,; B.B.Akbarova, (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotasiya: Mazkur maqolada gistologiya  fanini o'qitishda dasturiy vositalar va virtual eksperimentlar  haqida fikr-mulohazalar bildirildi.