ZAMONAVIY TIBBIYOTDA HAMSHIRALIK ISHINING O‘RNI VA TA’LIM TIZIMIDAGI ISLOHOTLAR - To‘rayeva Malika, (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya:  Ushbu  maqolada  zamonaviy  sog‘liqni  saqlash  tizimida hamshiralik ishining nazariy va amaliy asoslari, Abu Ali ibn Sino merosining tibbiy ta’limdagi  ahamiyati  hamda  o‘rta  bo‘g‘in  tibbiyot  xodimlarini  tayyorlashda innovatsion  texnologiyalarning  o‘rni  tahlil  qilinadi.  Shuningdek,  hamshiralik parvarishini tashkil etishda xalqaro standartlarning tatbiq etilishi, "Umumkasbiy va tor mutaxassisliklar"  kafedrasida  talabalarning  kasbiy  ko‘nikmalarini  shakllantirish masalalari yoritilgan.