INDIVIDUAL RIVOJLANISHNING UMUMIY QONUNIYATLARI. - Sodiqova Feruza Abdulazizovna, (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqolada individual rivojlanishning umumiy qonuniyatlar  haqida  batafsil  maʼlumotlar  keltirib  oʻtilgan,  jumlada  individual  rivojlanishning umumiy  qonuniyatlarida  insonda  kuzatiladigan  o’zgarishlar,  ontogenez,  embrional rivojlanish, tug‘ilish, o‘sish, voyaga yetish, qarish va tabiiy o‘lim  haqida maʼlumotlar keltirilgan.