ANTROPOSENTRIK TILSHUNOSLIKDA PSIXOLINGVISTIKA - Fayziyeva Hafiza Alisher qizi, (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA. Ushbu maqolada antroposentrik tilshunoslik, uning tadqiqi, mazkur tarmoqning yo‘nalishlaridan biri bo‘lgan psixolingvistika, uning rivojlanish yo‘li va bosqichlari, shuningdek, mazkur tarmoq yuzasidan ish  olib borgan olimlar haqida so‘z boradi.