RASMIY HUJJATLAR TILI VA HUQUQIY MADANIYAT - Fayziyeva Laylo Muzaffar qizi, (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya:  Mazkur  maqolada  rasmiy  hujjatlar  tilining  o‘ziga  xos xususiyatlari,  uning  huquqiy  madaniyatni  shakllantirishdagi  o‘rni  tahlil  qilinadi. Rasmiy-idoraviy  uslubning  aniqlik,  mantiqiylik va  me’yoriylik  tamoyillari  huquqiy munosabatlarning  to‘g‘ri  yo‘lga  qo‘yilishida  muhim  omil  sifatida  ko‘rib  chiqiladi. Hujjat tiliga rioya qilish fuqarolarning huquqiy ongini oshirishga xizmat qilishi asoslab beriladi.