KAMBAG‘ALLIGI BO‘LGAN OILALAR BILAN MULOQOT KO‘NIKMALARI (O‘zbekiston misolida) - Xoliqova Nilufarxon Tursunxoʻja qizi, (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya:  Mazkur  maqolada  O‘zbekistonda  kambag‘alligi  bo‘lgan  oilalar bilan samarali muloqot o‘rnatishning nazariy va amaliy jihatlari tahlil qilinadi. Ijtimoiy ish  amaliyotida  muloqot  ko‘nikmalarining  o‘rni,  mahalla  va  davlat  organlari vakillarining  muloqot  madaniyati,  empatiya,  etik  me’yorlar  hamda  psixologik yondashuvlarning  ahamiyati  yoritib  beriladi.  Shuningdek,  kambag‘al  oilalar  bilan ishlashda uchraydigan muammolar va ularni bartaraf etish bo‘yicha ilmiy asoslangan takliflar ilgari suriladi.