MAKTABGACHA TA’LIMDA TA’LIM SIFATINI MONITORING QILISH - Turdalieva Sevara Adahamjanovna (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Maktabgacha ta’lim tizimi har bir jamiyat taraqqiyotining, kelajak avlodning  sog‘lom  va  barkamol,  intellektual  jihatdan  yetuk  bo‘lib  yetishishining muhim  omillaridan  biridir.  Bolaning  shaxs  sifatida  shakllanishi,  ijtimoiy  hayotga tayyorgarligi,  didi,  qiziqishi,  dunyoqarashi,  bilimga  chanqoqligi  ana  shu  bosqichda barpo etiladi. Shu sababli ham maktabgacha yosh davr ta’lim-tarbiya jarayonining bosh davri  sanaladi.  Ushbu  bosqichda  sifatli  ta’lim  jarayonini  tashkil  etish  va  uni  har tomonlama monitoring qilib borish zamon talabi bo‘lib qolmoqda.