JAMOATCHILIK MUHITIDA SHAXSNING AXLOQIY RIVOJLANISHI - Ziyayeva Umida To`raxodjayevna, (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya:  Mazkur  maqolada  jamiyat  hayotida  axloqiy  qadriyatlarning ahamiyati, ijtimoiy munosabatlarning murakkablashuvi, turli mafkuraviy ta’sirlarning kuchayishi  sharoitida  shaxsning  axloqiy  fazilatlarini  shakllantirish  jamoatchilik tarbiyasining  eng  muhim  vazifalaridan  biri  sifatida  yosh  avlodni  jamiyatda mas’uliyatli,  halol,  vatanparvar  va  ijtimoiy  faol  shaxs  sifatida  tarbiyalashda jamoatchilik muhitining ta’siri haqida fikr-mulohazalar yuritiladi.