TEXNOLOGIYA FANINI O‘QITISHDA KREATIV PEDAGOGIK TEXNOLOGIYALARDAN FOYDALANISH - Achilov Soxibjon To‘lqin o‘g‘li, (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotasiya Ushbu  maqolada  texnologiya  fanini  o‘qitishda  kreativ  pedagogik texnologiyalardan foydalanishning nazariy asoslari, metodik imkoniyatlari va amaliy afzalliklari  tahlil  qilingan.  STEAM  orqali  o‘qitish,  loyiha  asosida  o‘qitish,  dizayn fikrlash,  muammoli  ta’lim  asosida  o‘quvchilarda  kreativ  kompetensiyalarni shakllantirishning samarali yo‘llari ko‘rsatib beriladi.