KITOB VA BADIIY ASARLARNING IJTIMOIY ONGNI SHAKLLANTIRISHDA TUTGAN O‘RNI VA ROLI - Tohirova Malikabonu Umidovna, (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya:  Ushbu  maqolada  jamiyatimizda  yoshlarni  g'oyaviy-mafkuraviy jihatdan kamol toptirishda beqiyos ahamiyatga ega bo'lgan kitobxonlik madaniyatining bugungi  kundagi  holati,  bu  boradagi  ayrim  muammolar  va  ularni  bartaraf  etish yuzasidan fikr-mulohazalar bayon qilingan.