AXSIKENT KULOLCHILIGI TARIXI - Xatammirzayeva Sevara Odiljon qizi, (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya:  Mazkur  maqolada  Namangan  viloyati  To‘raqo‘rg‘on  tumanida joylashgan  qadimiy  Axsikent  yodgorligi,  unda  amalga  oshirilgan  arxeologik tadqiqotlar hamda shaharning kulolchilik sohasidagi tarixi haqida so‘z boradi.