MAKTAB PSIXOLOG FAOLIYATINING TARBIYASI OGʻIR BOLALAR BILAN ISHLASHDAGI O’RNI VA AHAMIYATI - Navruzova Surayyo Umrzakovna, (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya:  Bolalar  ijtimoiylashuv,  tarbiya  va  ta'lim  jarayonida qiyinchiliklarga duch kelishadi, oʻzlarini shaxs sifatida rivojlantirishga intilmaydilar. Maqola  maktab  davridagi  bolalarni  tabiyasi  ogʻir  bolalarni  tarbiyalash  sabablarini oʻrganish va oʻqituvchilar bilan psixologlar birgalikda ota-onalarga oʻquvchilarning ta'im jarayonini tashkil etishda o'z vaqtida tuzatish yordamini koʻrsatish masalalariga bagʻishlangan.