TARBIYASI OGʻIR BOLALAR BILAN OLIB BORILADIGAN PSIXOKORREKSION VA PROFILAKTIK ISHLARI MAZMUNI - Ibragimova Soxiba Nasirdinovna, (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya:  Maqola  maktab  davridagi  tabiyasi  ogʻir  bolalarni  tarbiyalash sabablarini  oʻrganish  va  oʻqituvchilar  bilan  psixologlar  birgalikda  ota-onalarga oʻquvchilarning  ta'im  jarayonini  tashkil  etishda  o'z  vaqtida  tuzatish  yordamini koʻrsatish masalasiga  bagʻishlangan.