PANDEMIYA DAVRIDA IQTISODIY O`ZGARISHLAR - Azimova Maftuna Muxammadamin qizi,; Inomjonova Ruxsora Xayrullo qizi, (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqolada pandemiya davrida global va milliy miqyosdagi iqtisodiy  o‘zgarishlar,  ishlab  chiqarish  tarmoqlarining  inqiroz  holatiga  tushishi, bandlik  darajasining  pasayishi  hamda  raqamli  iqtisodiyotning  tez  sur’atlarda rivojlanish jarayoni tahlil qilinadi. Shuningdek, pandemiya oqibatida yuzaga kelgan iqtisodiy  muammolarni  bartaraf  etish  bo‘yicha  mamlakatlar  tomonidan  amalga oshirilgan iqtisodiy siyosatlar, moliyaviy qo‘llab-quvvatlash mexanizmlari va ularning samaradorligi o‘rganiladi.