OʻSMIR QIZLARDA KELAJAK TASAVVURINING SHAKLLANISHIGA TAʼSIR ETUVCHI PSIXOLOGIK OMILLAR - Jumamuratova Ayzada, (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya.  Ushbu  maqolada  oʻsmir  qizlarning  kelajak  tasavvurini shakllantirishdagi  psixologik  omillar  tahlil  qilinadi.  Maqola  psixologik, ijtimoiy  va shaxsiy  faktorlarni,  shuningdek,  oilaviy,  maktab  va  doʻstlar  muhitining  rolini oʻrganadi.  Tadqiqotlar  asosida  kelajak  tasavvurining  ijobiy  shakllanishi  uchun strategiyalar  taklif  qilinadi.  Maqola  psixologiya,  pedagogika  va  yoshlarga  oid tadqiqotlar bilan bogʻlangan.