YOSHLARNI VATANPARVARLIK RUHIDA TARBIYALASHGA SALBIY TA’SIR ETUVCHI DYESTRUKTIV AXBOROT TA’SIRLARNING O‘RNI - To'xtamurotova Xonzodaxon Bahtiyor qizi, (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: mazkur maqolada yoshlarni destruktiv axborotlardan himoyasini ta’minlashning metodologik asoslari tahlil qilinib, xorijiy davlatlari misolida o‘rganib chiqilgan hamda yoshlarni destruktiv axborotlardan psixologik himoyasini ta’minlash yo‘llari aniqlanib, ularning destruktiv axborotlardan himoya usullari tahlil etilgan.