KASBIY SOHADA MULOQOT MADANIYATINI SHAKLLANTIRISHDА ADABIYOTNING ROLI - Bo‘ronova Mohina Nurali qizi, (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA  Maqolada  kasbiy  sohada  muloqot  madaniyatini shakllantirishda  adabiyotning  roli  ilmiy  jihatdan  tahlil  qilinadi.  Adabiyot  orqali o‘quvchilar  til  madaniyati,  nutq  etikasi,  ijodiy  tafakkur  va  ijtimoiy  qadriyatlarni shakllantiradilar.  Maqolada  samarali  pedagogik  metodlar,  jumladan  dialog, muhokama, loyiha ishlari va multimedia texnologiyalari orqali kasbiy kommunikatsiya ko‘nikmalarini rivojlantirish tavsiyalari keltirilgan.