KIBERJINOYAT – ZAMONAVIY TAHDID VA UNGA QARSHI KURASH YO‘LLARI - Baxtiyorov Nurmuhammad, (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya Ushbu  maqolada  kiberjinoyat  tushunchasi,  uning  turlari  va  kelib  chiqish sabablari  yoritilgan.  Shuningdek,  internet  tarmog‘idan  foydalanishda  xavfsizlik qoidalariga  rioya  qilish,  yoshlarni  kiberjinoyatlardan  himoya  qilish  va  huquqiy savodxonlikni  oshirish  masalalari  tahlil  qilingan.  Maqola  yoshlar  ongida  axborot xavfsizligi madaniyatini shakllantirishga qaratilgan.