MAHALLIY O’SIMLIKLAR TARKIBIDAGI GIDROLIZLANUVCHI TANINLARNING INSON ORGANIZMIDAGI ROLI VA AHAMIYATI - Mamirova.N, (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya:  Ushbu  tezis  gidrolizlanuvchi  taninlar      uchraydigan  mahalliy o’simliklar va   ularning   inson organizmidagi   tibbiy   va biologik ahamiyati haqida yoritilgan.