OʻQUVCHILARNI SOG’LOM RUHIY MUHITDA TARBIYASHNING ZAMONAVIY PSIXOLOGIK USULLARI - Sultonova Shaxloxon Sharofidinovna, (TADQIQOTLAR, 2026)
Ushbu  maqolada  o‘quvchilarni  sog‘lom  ruhiy  muhitda  tarbiyalashning psixologik  ahamiyati  va  zamonaviy  yondashuvlari  yoritiladi.  Sog‘lom  psixologik muhit  o‘quvchilarning  shaxs  sifatida  shakllanishi,  ijtimoiy  moslashuvi  va  ta’lim jarayonidagi  muvaffaqiyatiga  bevosita  ta’sir  ko‘rsatadi.  Maqolada  maktab,  oila  va pedagogik jamoaning hamkorligi, shuningdek, zamonaviy psixologik usullarning o‘rni tahlil qilinadi.