BOSHLANGʻICH SINF O'QUVCHILARIDA XULQ-ATVOR MUAMMOLARI - Bektemirova Na'munaxon Abduvoxidovna (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya:  Ushbu  maqolada  boshlang‘ich  sinf  o‘quvchilarida  uchraydigan xulq-atvor  muammolari,  ularning  kelib  chiqish  sabablari  va  psixologik-pedagogik yechimlari  yoritiladi.  Shuningdek,  o‘quvchilarning  ijtimoiy  moslashuvi,  emotsional rivoji va tarbiyaviy muhitning ahamiyati tahlil qilinadi.