O‘ZBEKISTON OLIY TA’LIM MUASSASALARIDA “BLENDED LEARNING” (ARALASH TA’LIM) MODELI ASOSIDA TA’LIM JARAYONINI TASHKIL ETISH VA UNING SAMARADORLIGI (INGLIZ TILINI O‘QITISH MISOLIDA) - Aliqulova Nozimaxon Anvar qizi, (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya  Mazkur  tadqiqot  ingliz  tilini  o‘qitish  jarayonida  aralash  ta’lim (blended  learning)  modelini  joriy  etish  hamda  uning  pedagogik  samaradorligini aniqlashga  bag‘ishlangan.  Tadqiqotda  mashg‘ulotlarni  tashkil  etish  texnologiyasi auditoriya va onlayn ta’lim muhitini yagona didaktik tizimda integratsiyalash asosida ishlab chiqildi. Aralash ta’lim modelining nazariy poydevori sifatida