OʻQITUVCHILAR OʻRTASIDA KASBIY STRESSNI OLDINI OLISH - Gʻaybiyeva Dilshoda Baxtiyor qizi, (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqolada o‘qituvchilarda kasbiy stressning kelib chiqish sabablari,  uning  pedagog  faoliyatiga  ta’siri  va  oldini  olishning  psixologik  usullari yoritiladi. O‘qituvchilarning ruhiy barqarorligini saqlash, ish faoliyatida motivatsiyani oshirish va sog‘lom psixologik muhit yaratish masalalari tahlil qilinadi.