KORPORATIV TUZILMALAR PUL OQIMLARINING SHAKLLANISHIGA TA’SIR ETUVCHI OMILLAR - Ro’zimurodova Mohira, (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya:    Pul  oqimlari  korporativ  tuzilmalar  faoliyatining  eng  muhim moliyaviy ko‘rsatkichlaridan hisoblanadi. Modern korporatsiyalarning muvaffaqiyati hamda ularning uzoq muddatli barqaror rivojlanishi bevosita pul oqimlarining to‘g‘ri va  samarali  boshqarilishiga  bog‘liq  bo‘ladi.  Korporativ  tuzilmalarda  pul  oqimlari aktivlar,  majburiyatlar  hamda  biznes  jarayonlari  orqali  harakatlanishi,  ularning samarali  boshqaruvi  esa,  korxonaning  likvidligi,  to‘lov  qobiliyati  va  moliyaviy mustahkamligi uchun asos bo‘lib xizmat qiladi.