DIRIJYORLIK SAN’ATINING KELIB CHIQISH TARIXI VA DASTLABKI USLUBIY KO’RSATMALAR. - Egamberdiyev A.I (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Maqolada dirijyorlik san'ati kelib chiqish tarixiga oid ma'lumotlar, O'zbekistonga dirijyorlik san'ati kirib kelishi, dirijyorlikning umumiy qoidalari haqida so'z yuritilgan.