INTERNET-ZAMONAVIY HAYOTNING AJRALMAS QISMI - Babakulov Bekzod Mamatkulovich,; Safarova Marjona Shermat qizi, (TADQIQOTLAR, 2026)
ANOTATSIYA Ushbu maqolada internetning zamonaviy jamiyat hayotidagi o‘rni, uning inson faoliyatiga  ta’siri,  ta’lim,  aloqa,  iqtisodiyot  va  madaniyat  sohalaridagi  ahamiyati yoritilgan.  Shuningdek,  internetdan  oqilona  foydalanish,  uning  ijobiy  va  salbiy tomonlari,  yoshlar  tarbiyasi  va axborot xavfsizligi  masalalari haqida  fikr  yuritiladi. Internet  bugungi  kunda  nafaqat  axborot  manbai,  balki  inson  hayotining  ajralmas qismiga aylangani asoslab beriladi.