YASHIL IQTISODIYOT: BARQAROR RIVOJLANISH SARI - Xidirova Maftuna Abdivaliyevna, (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqolada yashil iqtisodiyotning mohiyati, uning barqaror rivojlanishni  ta’minlashdagi  o‘rni  va  global  ekologik  inqiroz  sharoitida  iqtisodiy o‘sishni saqlab qolish strategiyalari tahlil qilingan. Shuningdek, O‘zbekistonda yashil texnologiyalarni joriy etishning istiqbollari va iqtisodiy samaradorligi yoritilgan.