MAKTABGACHA YOSHDAGI BOLALARDA MILLIY ERTAKLAR ORQALI MA’NAVIYATNI YUKSALTIRISH - Bahromova Madina G’ayratjon qizi, (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya:  Ushbu  maqolada  milliy  ertaklarning  maktabgacha  yoshdagi bolalar  tarbiyasidagi  o‘rni  va  ahamiyati  yoritiladi.  Ertaklar  bolalarda  ma’naviyatni shakllantirish, axloqiy qadriyatlarni singdirish, ezgulik va yovuzlikni farqlash, shaxsiy dunyoqarashni boyitish vositasi sifatida tahlil qilinadi.