PSIXOLOGIK O‘YINLAR ORQALI BOLANING HISSIY HOLATINI ANIQLASH - Xudayqulova Sumbula Ochilovna, (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya:  Maqolada  maktabgacha  yoshdagi  bolalarning  hissiy  holatini aniqlashda  psixologik  o‘yinlarning  o‘rni  va  ahamiyati  yoritiladi.  Bolalarning emotsional  rivojlanishi,  hissiy  barqarorligi  hamda  ruhiy  salomatligini  o‘rganishda interfaol usullar va o‘yin texnologiyalarining samaradorligi tahlil etiladi.