MAKTABGACHA YOSHDAGI BOLALARDA MUSTAQIL FIKRLASHNI RIVOJLANTIRISH - Hamrayeva Sevara Salimovna, (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya:  Maqolada  maktabgacha  yoshdagi  bolalarda  mustaqil  fikrlashni shakllantirishning  nazariy  va  amaliy  asoslari  yoritiladi.  Mustaqil  fikrlashning mazmuni,  uning  shaxs  rivojidagi  ahamiyati  hamda  tarbiyachilar  qo‘llashi  mumkin bo‘lgan pedagogik va psixologik metodlar tahlil qilinadi.