MAKTAB O‘QUVCHILARIDA KITOBXONLIKNI SHAKLLANTIRISHDA INNOVATSION G‘OYALAR USTIDA ISHLASH VA XODIMLARNI JALB QILISH - Айымбетова Калжан Жоллыбаевна, (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada maktab o‘quvchilarida kitobxonlik madaniyatini shakllantirish jarayonida innovatsion g‘oyalardan foydalanish va bu jarayonga maktab xodimlarini jalb etish masalalari yoritilgan. Kitobxonlikni rivojlantirishda direktorning tashabbuskorligi,  o‘qituvchi  va  ota-onalarning  hamkorligi  hamda  zamonaviy texnologiyalarni qo‘llashning ahamiyati ko‘rsatib berilgan. Shuningdek, o‘quvchilarni kitobga  qiziqtirishda  rag‘batlantirish,  ijodiy  yondashuv  va  ommabop  usullarning samaradorligi haqida fikr yuritilgan.