XALQ OG‘ZAKI IJODI JANLARINING MAKTABGACHA YOSHDAGI BOLALAR TARBIYASIDAGI AHAMIYATI - Mamatova Dilfuza Xusanboyevna, (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya Maqolada xalq og‘zaki janrlari, alla, matal, maqol, xalq qo‘shiqlari asosida bolani tarbiyalashning pedagogik jihatlari tahlil qilib berilgan.