MILLIY VA MA’NAVIY QADRIYATLARIMIZ, URF-ODATLARIMIZ, MILLIY BAYRAMLARMIZ KATTA GURUH BOLALARINI VATANGA MEHR-MUHABBAT RUHIDA TARBIYALASH VOSITASI - Raximova Etibor Toshpo‘latovna, (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya Ushbu  maqolada  yurtimizda  yashayotgan  millat  va  elatlarning  urf-odatlari milliy  bayramlari,  miiliy  va  ma’naviy  qadriyatlarimizni  katta  guruh  bolalariga yetkazish va shu asosda ularni tarbiyalashning usul va vositalari tahlil qilingan.